Onze Service

Meer dan service alleen

Veilig autorijden begint met goed onderhoud, met een goed onderhouden auto kunt u met een gerust gevoel aan het verkeer deelnemen. Is dat duur? Dat hoeft niet, mits u uw auto periodiek laat onderhouden door een garage die uw auto kent. Auto Zagato levert onderhoud en service aan auto’s van alle automerken. Mede omdat wij zijn aangesloten bij het Checkstar netwerk, de officiële garageformule van Magneti Marelli zijn wij gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo, Abarth een Lancia.

Bij Auto Zagato bent u geen nummer maar een gekoesterde klant. Een klant die wij graag tevreden weg zien rijden na een onderhoudsbeurt of een reparatie, en die wij graag terug zien komen na tal van plezierige en veilige kilometers. Daarom zal uw auto met de grootste zorg behandeld worden door onze gekwalificeerde medewerkers.

Wij bellen u graag terug!

Wilt u dat wij u bellen voor een afspraak? Vul hier uw naam en telefoonnummer in.

Onderhoud en reparatie

Wij repareren en onderhouden naast Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Lancia en Jeep ook alle soorten (Campers) en merken (bedrijfs)auto’s met de allerbeste materialen. Zowel auto’s die op diesel of benzine rijden als hybride auto’s, maar ook de allernieuwste elektrische auto’s.

Wij onderhouden uw auto graag, uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie. Als gecertificeerd garagebedrijf zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen, wij onderhouden uw auto met behoud van garantie.

Kortom: zoekt u een vertrouwd adres met een persoonlijke touch! Auto Zagato Alphen aan den Rijn.

Zomer- en winterbanden

Wist u dat de wettelijke minimale profieldiepte in Nederland 1,6 mm is? Wij adviseren de banden eerder te vervangen. In het buitenland moet de minimale profieldiepte van een (winter)band zelfs 2,5 mm zijn.

Kiest u voor zomer-, winter- of all season banden? Voor zowel advies, aanschaf en montage kunt u bij ons terecht! En heeft u een lekke band? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag. Wij leveren alle merken banden, naar uw keuze.

Autoschade herstel

Rijdt u in een auto die beschadigd is? En wilt u deze schade zo zorgvuldig mogelijk laten herstellen? Dan kunt u uw auto uitstekend laten repareren bij Auto Zagato. Schade kan in verschillende vormen voorkomen. Of het nou gaat om een klein krasje of om een ernstig beschadigde auto, autoschade is altijd vervelend. Auto Zagato staat altijd voor u klaar om uw beschadigde auto weer in originele staat de weg op te krijgen.

Loading...

Dit zeggen klanten

Hier enkele reacties van tevreden klanten:

Johan Hendrix
Johan Hendrix
19. Juli, 2021.
Pracht zaak, super service. Ook voor campers
Ewald Lijnbach
Ewald Lijnbach
17. Juli, 2021.
Ze staan altijd voor je klaar goede service voor en goede prijs
Peter Van Der Leede
Peter Van Der Leede
26. Juni, 2021.
Zeer goede service en betaalbare garage @
F.P. Bruijstens
F.P. Bruijstens
17. Juni, 2021.
Dat het vakmensen zijn dat staat niet ter discussie maar ik had het idee dat zij het drukker hadden dan dat zij aankonden. Mijn service pas was een maand na mijn onderhoudsbeurt nog niet geregeld dus toen ik met pech stond kon ik niemand bellen het is uiteindelijk wel geregeld maar dit was geen prettige ervaring ,Verder na mijn onderhoudsbeurt begon de auto tijdens het rijden te stinken naar benzine mijn vrouw is toen weer teruggegaan de auto is toen op de brug gegaan maar ze konden niks vinden en dachten dat het aan de benzinereiniger lag wij weer naar huis toe maar dagen erna bleef het maar stinken ik heb toen de motorkap zelf opengemaakt en toen zag na even zoeken met mijn zaklamp dat de slang van de carter naar het luchtfilter los zat ik heb dit toen aan elkaar gezet en de stank was weg? Het laatste punt van aandacht is dat wij de auto na de reparatie op kwamen halen zij de auto onder een boom hadden gezet waardoor deze helemaal vol met vogelpoep zat en we een hele tijd bezig zijn geweest om dit schoon te maken dit heb ik eerder bij de dealer nog nooit meegemaakt
Geertje den Haak
Geertje den Haak
16. Juni, 2021.
Hoi ik heb alleen hele goeie dingen gehoord mijn fiat grand punto gaat voor het eerst daarheen ik heb er vertrouwen in we gaan het ook meemaken 👍🏻
Ron Noordijk
Ron Noordijk
23. Mei, 2021.
Helaas een verschijnsel wat steeds vaker voorkomt dat je maar af moet vragen of je voertuig goed uitgevoerd onderhoud krijgt. Echter niet bij Auto Zagato een ouderwetse eerlijke zaak qua service en vriendelijkheid. En nog betaalbaar ook.
Gaetano Gaetano
Gaetano Gaetano
19. Mei, 2021.
Professional mechanic for Italian cars. I am very happy that I found this car service.
Kees Reus
Kees Reus
6. Mei, 2021.
Niet alleen goed gerepareerd maar ook uitstekende service met gratis leenauto. Wordt vanaf nu mijn nummer 1 garage.
Łukasz Cieśla
Łukasz Cieśla
18. April, 2021.
Bardzo fachowa obsługa, konkretny klient, polecam serdecznie 👍👍👍

Word lid van de Zagato Fiat 500 club!

(Wij delen uw gegevens niet met andere, gebruiken deze uitsluitend voor eigen gebruik.)