Onze Service

Meer dan service alleen

Veilig autorijden begint met goed onderhoud, met een goed onderhouden auto kunt u met een gerust gevoel aan het verkeer deelnemen. Is dat duur? Dat hoeft niet, mits u uw auto periodiek laat onderhouden door een garage die uw auto kent. Auto Zagato levert onderhoud en service aan auto’s van alle automerken. Wij zijn aangesloten bij het Checkstar netwerk, de officiële garageformule van Magneti Marelli.

Bij Auto Zagato bent u geen nummer maar een gekoesterde klant. Een klant die wij graag tevreden weg zien rijden na een onderhoudsbeurt of een reparatie, en die wij graag terug zien komen na tal van plezierige en veilige kilometers. Daarom zal uw auto met de grootste zorg behandeld worden door onze gekwalificeerde medewerkers.

Wij bellen u graag terug!

Wilt u dat wij u bellen voor een afspraak? Vul hier uw naam en telefoonnummer in.

Onderhoud en reparatie

Wij repareren en onderhouden naast Italiaanse automerken ook alle soorten (CampersCampers) en merken (bedrijfs)auto’s met de allerbeste materialen. Zowel auto’s die op diesel of benzine rijden als hybride auto’s, maar ook de allernieuwste elektrische auto’s.

Wij onderhouden uw auto graag, uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie. Als gecertificeerd garagebedrijf zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen, wij onderhouden uw auto met behoud van garantie.

Kortom: zoekt u een vertrouwd adres met een persoonlijke touch! Auto Zagato Alphen aan den Rijn.

Zomer- en winterbanden

Wist u dat de wettelijke minimale profieldiepte in Nederland 1,6 mm is? Wij adviseren de banden eerder te vervangen. In het buitenland moet de minimale profieldiepte van een (winter)band zelfs 2,5 mm zijn.

Kiest u voor zomer-, winter- of all season banden? Voor zowel advies, aanschaf en montage kunt u bij ons terecht! En heeft u een lekke band? Dan helpen wij u natuurlijk ook graag. Wij leveren alle merken banden, naar uw keuze.

Autoschade herstel

Rijdt u in een auto die beschadigd is? En wilt u deze schade zo zorgvuldig mogelijk laten herstellen? Dan kunt u uw auto uitstekend laten repareren bij Auto Zagato. Schade kan in verschillende vormen voorkomen. Of het nou gaat om een klein krasje of om een ernstig beschadigde auto, autoschade is altijd vervelend. Auto Zagato staat altijd voor u klaar om uw beschadigde auto weer in originele staat de weg op te krijgen.

Loading...

Dit zeggen klanten

Hier enkele reacties van tevreden klanten:

Word lid van de Zagato 500 club!

(Wij delen uw gegevens niet met andere, gebruiken deze uitsluitend voor eigen gebruik.)