Over Auto Zagato

Waar voor staan

Autobedrijven zijn er veel! Maar een bedrijf waarbij je direct met de eigenaren te maken hebt, die zijn er door de overnames van de grote automobielbedrijven steeds zeldzamer!

Toch zijn ze er nog steeds echte familiebedrijven! Autobedrijven waar de eigenaren nog zelf aan het roer staan – en soms nog gewoon mee sleutelen – en waar klanten direct het gevoel krijgen dat ze nog als klant worden gezien.

Auto Zagato – Tim en Naomie de Kruijf – is zo’n familiebedrijf. Ruim 10 jaar geleden zijn Tim en Naomie gestart met Auto Zagato aan de Zaagmolenweg in Alphen aan den Rijn.

Samen met het team van specialisten werken wij met veel plezier en enthousiasme aan uw mobiliteit. Uw (bedrijfs)auto of camper is bij ons in vertrouwde handen. Daar staan wij voor!

over auto zagato

Ons team

Het Auto Zagato team is een klein en hecht team, flexibel en professioneel.

over auto zagato

Team Auto Zagato

Ons team bestaat een uit een groep enthousiaste mensen met liefde voor Italiaanse auto’s.

ONS TEAM

Loading...

De werkplaats

In de werkplaats bestaan onze kernactiviteiten uit onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, met een specialisme in Italiaanse automerken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met andere merken personen-, aanhang-, bedrijfswagens en campers.

Naast de reguliere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunt u bij Auto Zagato ook terecht voor:

De werkplaats van Auto Zagato is uitgerust met diverse apparatuur en hulpmiddelen.

HEFBRUGGEN

Auto Zagato beschikt over vier hefbruggen. Twee daarvan zijn vierkolomshefbruggen, de andere twee bruggen zijn tweekolomshefbruggen. De vierkolomshefbrug heeft een maximumcapaciteit van 6.000 kg. Hierdoor is het voor ons mogelijk om ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten aan uw camper of lichte bedrijfswagen. Tevens maakt deze vierkolomshefbrug het mogelijk om de APK-keuring uit te voeren op voorgenoemde voertuigen. Voor de personenauto’s maken wij gebruik van de tweekolomshefbruggen. Deze heeft een maximumcapaciteit van 3.500 kg.

Dit zeggen klanten

Hier enkele reacties van tevreden klanten:

Word lid van de Zagato 500 club!

(Wij delen uw gegevens niet met andere, gebruiken deze uitsluitend voor eigen gebruik.)