Over Auto Zagato

Waar voor staan

Autobedrijven zijn er veel! Maar een bedrijf waarbij je direct met de eigenaren te maken hebt, die zijn er door de overnames van de grote automobielbedrijven steeds zeldzamer!

Toch zijn ze er nog steeds echte familiebedrijven! Autobedrijven waar de eigenaren nog zelf aan het roer staan – en soms nog gewoon mee sleutelen – en waar klanten direct het gevoel krijgen dat ze nog als klant worden gezien.

Auto Zagato – Tim en Naomie de Kruijf – is zo’n familiebedrijf. Ruim 10 jaar geleden zijn Tim en Naomie gestart met Auto Zagato aan de Zaagmolenweg in Alphen aan den Rijn.

Samen met het team van specialisten werken wij met veel plezier en enthousiasme aan uw mobiliteit. Uw (bedrijfs)auto of camper is bij ons in vertrouwde handen. Daar staan wij voor!

over auto zagato

Ons team

Het Auto Zagato team is een klein en hecht team, flexibel en professioneel.

over auto zagato

Team Auto Zagato

Ons team bestaat een uit een groep enthousiaste mensen met liefde voor Italiaanse auto’s.

ONS TEAM

Loading...

De werkplaats

In de werkplaats bestaan onze kernactiviteiten uit onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, met een specialisme in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Jeep. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met andere merken personen-, aanhang-, bedrijfswagens en campers.

Naast de reguliere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunt u bij Auto Zagato ook terecht voor:

De werkplaats van Auto Zagato is uitgerust met diverse apparatuur en hulpmiddelen.

HEFBRUGGEN

Auto Zagato beschikt over vier hefbruggen. Twee daarvan zijn vierkolomshefbruggen, de andere twee bruggen zijn tweekolomshefbruggen. De vierkolomshefbrug heeft een maximumcapaciteit van 6.000 kg. Hierdoor is het voor ons mogelijk om ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten aan uw camper of lichte bedrijfswagen. Tevens maakt deze vierkolomshefbrug het mogelijk om de APK-keuring uit te voeren op voorgenoemde voertuigen. Voor de personenauto’s maken wij gebruik van de tweekolomshefbruggen. Deze heeft een maximumcapaciteit van 3.500 kg.

Dit zeggen klanten

Hier enkele reacties van tevreden klanten:

Johan Hendrix
Johan Hendrix
19. Juli, 2021.
Pracht zaak, super service. Ook voor campers
Ewald Lijnbach
Ewald Lijnbach
17. Juli, 2021.
Ze staan altijd voor je klaar goede service voor en goede prijs
Peter Van Der Leede
Peter Van Der Leede
26. Juni, 2021.
Zeer goede service en betaalbare garage @
F.P. Bruijstens
F.P. Bruijstens
17. Juni, 2021.
Dat het vakmensen zijn dat staat niet ter discussie maar ik had het idee dat zij het drukker hadden dan dat zij aankonden. Mijn service pas was een maand na mijn onderhoudsbeurt nog niet geregeld dus toen ik met pech stond kon ik niemand bellen het is uiteindelijk wel geregeld maar dit was geen prettige ervaring ,Verder na mijn onderhoudsbeurt begon de auto tijdens het rijden te stinken naar benzine mijn vrouw is toen weer teruggegaan de auto is toen op de brug gegaan maar ze konden niks vinden en dachten dat het aan de benzinereiniger lag wij weer naar huis toe maar dagen erna bleef het maar stinken ik heb toen de motorkap zelf opengemaakt en toen zag na even zoeken met mijn zaklamp dat de slang van de carter naar het luchtfilter los zat ik heb dit toen aan elkaar gezet en de stank was weg? Het laatste punt van aandacht is dat wij de auto na de reparatie op kwamen halen zij de auto onder een boom hadden gezet waardoor deze helemaal vol met vogelpoep zat en we een hele tijd bezig zijn geweest om dit schoon te maken dit heb ik eerder bij de dealer nog nooit meegemaakt
Geertje den Haak
Geertje den Haak
16. Juni, 2021.
Hoi ik heb alleen hele goeie dingen gehoord mijn fiat grand punto gaat voor het eerst daarheen ik heb er vertrouwen in we gaan het ook meemaken 👍🏻
Ron Noordijk
Ron Noordijk
23. Mei, 2021.
Helaas een verschijnsel wat steeds vaker voorkomt dat je maar af moet vragen of je voertuig goed uitgevoerd onderhoud krijgt. Echter niet bij Auto Zagato een ouderwetse eerlijke zaak qua service en vriendelijkheid. En nog betaalbaar ook.
Gaetano Gaetano
Gaetano Gaetano
19. Mei, 2021.
Professional mechanic for Italian cars. I am very happy that I found this car service.
Kees Reus
Kees Reus
6. Mei, 2021.
Niet alleen goed gerepareerd maar ook uitstekende service met gratis leenauto. Wordt vanaf nu mijn nummer 1 garage.
Łukasz Cieśla
Łukasz Cieśla
18. April, 2021.
Bardzo fachowa obsługa, konkretny klient, polecam serdecznie 👍👍👍

Word lid van de Zagato Fiat 500 club!

(Wij delen uw gegevens niet met andere, gebruiken deze uitsluitend voor eigen gebruik.)